jahao

paintball idag det var askul!!
berättar mer sen ska sova nu är as trött :)
ska vara me käraste alicia och eve imorgon :)
en bild ifrån vintern den dagen var kul!

paintball-day

jaha idag så ska vi spela paintball och det ösregnar för fullt men min brorsa säger att det är mkt roligare och
jag ska inte låna hans byxor för att pappa sa att dem är för stora så jag kommer inte kunna springa i dem ...
aja det blir nog bra endå :) :) 

annars har jag duschat nu på morgonen med mitt nya shampoo för andra gången det luktar så himla gott tycker jag!
annars så kokar jag ägg nu xD

you know you love me <3
XOXO Johanna
fat lady´s charms är det ända rena tjejlaget i hela europa och dem tränar på samma bana som min brorsa och dem är typ bäst i sverige nästan och min brorsa känner dem xD

ska sova nuh :P

jahao jag har vart me käraste Malin som kom hem ifrån turkiet igår och hon var brun som fan man kände sej som en vit krita .. men efter ett tag jag hade lyssnat så förstog jag at hon hade haft ett par underbara dagar när dom var där i två veckor :) vill också utomlands :P sen kom lollo och vi satt oss på studsmattan och dem hade beställt pizza så kom malins pappa me 3 klubbor och malin bah:
- det är bra att du köpte 4 också.. med en ironisk röst och då var det bara till oss för att malin ksulle äta och hon bah: men då ätstrejkar jag xD hah menmen sen så gick vi hem och skulle äta och då var farmor och farfar här och vi åt nått skumt med kyckling och det var gott endå :P
sen satt vi oss och åt glass och kolla på arn men jag kolla inte så länge för vi gick tillbaka till malin och lollo och så småning om kom tvillingarna jonathan och frederika som är as coola hah men lite pain in de ass hehe men vi gick över till lollo efter en stund..(ajuste tvillingarna är syskon me lollo) och typ malin berätta lite mer om turkiet och sen så låste vi ute tvillingarna men vi skoja bara men men det var iallafall kul sen släppte vi in dem och körde lite finns i sjön och sen lite maffia sen var klockan plötsligt halv 11 och det var dags att gå hem :)


paint ball xD

Jag läängtar till imorrn soo bad!! vi ska spela paintball och idag så spela min brorsa det och han gör det typ varje söndag, så jag får låna hans paintball byxor ;P

ha det b'st

Johanna

ALLA TJEJER MÅSTE GÖRA DETTA!


Vem ringde dig senast? hmm sofia igår :)
Vad står det i ditt 22 sms och vem är det ifrån? "Izze" och det står:Jag ger dej 100 änglar för att ta hand om dej...
Kan du gå utan smink? ofcourse!
Vad brukar folk få för intryck av dig? glad tror jag
Har någon slagit dig riktigt hårt? nej det tror jag inte
Använder du parfym? japp men jag har ingen bra just nu... :/
Vad kollar du på först hos en kille? kroppen och ansiktet :)
Vad är klockan? 11.43
Vilken färg har din mobil? grön/silver
Vad tänker du göra nu?klä på mej :)
Är du social? jah det tycker jag
Känner du att du orkar med en fråga till? go for it!
Vad tänker du när du vaknar?  jaha ännu en dag!


good morning everyone

god morgon allihopa!
Jag vakna kl halv 11 idag kanske och då så skulle jag gå upp fast jag ville pömsa en stund så skulle jag tydligen gå upp för att vi skullle hinna vara me Izze innnan vi åkte till stan, jag ska köpa springskor :) aja så jag gick upp och åt frukost och kolla lite på TV, sen så kom jag på att vi skulle ju till Izze så jag bah: men ska vi inte klä på oss annars kommer vi juh inte att hinna... emma bah: men det blev ju så att vi inte skulle vara me henne och då blev jag lite grumpy(sur) för att hon ska till finnelandet och kommer inte hem förns på onsdag menmen vi får vell träffa henne då!
sen så ska vi juh på paintball imorgon det ska bli kul! och jag ska kolla lite på min bror idag när han ska spela :P
så ska jag få låna hans paintball-byxor...hehe dem är ganska stora men jag kan ha dom och då gör jag mej inte illa xD

Malin Bahrman min lille fetsmet har kommit hem igår kväll elr aah idag morse kanske men aaja bjag har saknat henne så enormt mkt så nu så vill jag bara va me henne!!

ha det så bra i finnelandet Izze iallafall :P
jag ser verkligen ut som en galning på den här bilden men det är juh izze som ni ska titta på :P

Yao

Jag har typ alla låtar ifrån step up 2 nu och de är faktiskt fett sköna låtar här är några:

Brit and Alex - Let it go

Timbaland- Bounce

Cassie- is it you?

missy elliot - ching-a-ling

missy elliot- shake your pom pom

Swizz Beatz - money in the bank

Pitbull - midnight

annars ska jag nog ta och lägga mej nu jag är fett trött..
kanske kollar in andras bloggar :)
ha det så bra och fortsätt att kommentera!

oops

oops.. sry att jag inte uppdaterat så mkt idag men det är så att internet har krånglat som fasiken här hemme :P men jag fixa det :) elr iallafall på min data :)

Jag har också kollat på " step up 2" en film som jag rekommenderar så starkt!!!
den bästa filmen någonsin alltså!! bättre än 1an ofcourse:)
men det är kankse bara för att jag är galen i dans så aah dem är grymma
kolla själva!! jag tycker det är coolast när låten bounce kmr första gången och fyfan va bra dem är asså!
kolla på filmen om  du är dansare! du kommer att gilla den tror jag :)

Ejliihn och Frajda

Jaha  idag så åkte vi till Enköping och kom till Eliin och frida som Elin är 9 nsnart 10 och Frida 11 snart 12 och dem är så jäkla roliga och man har alltid kul här .) det är mammas bästa kompis barn :P
Vi har hittat på danser som vi oftast gör, sen har vi kollat på "alvin och gänget" hehe den är vell helt ok!

ska gå och kolla på en till film nu see ya :)


see ya

ska nog lämn datan nu och kila ut en stund.. det är så fint väder nu så det är vell bäst att man passar på för man vet ju inte hur länge det varar...


you know you love me
XOXO Johanna

;)

blogg vad är det?

joh jag har tänkt på en sak.. vad är blogg egentligen? många säger att det är en dagbok men på internet.. men en dagbok visar man ju inte för någon.. vissa säger att man bara uttrycker sina känslor men de flesta bloggarna jag har läst har det alltid vart något inlägg med vad dem har gjort under dagen t ex och det är ju liksom inte en känsla..

jag själv tycker att blogg är många olika saker det kan vara dagbok, det kan vara att uttrycka sina känslor och också att kolla in andras bloggar men allt det här bloggandet blir bara större och större men jag själv tycker att det är bra!
för att om man vill bara skriva av sej någon gång så är det alltid bra att ha bloggen där så man bara kan skria helt enkelt..

god dag :D

Imorsee vakna jag kl 10 ungefär och satte på datorn och la mej och kolla på "Brudens bäste man" en film som är jätte mysig rekommenderas om man gillar kärleksfilmer :P sen så gick jag upp och åt frukost och kolla lite på TV sen så har jag inte gjort så mkt mer alls... vet inte riktigt vad jag ska göra idag förutom att vi ska till Elin och Frida och sova där :)


Dag Elin

Jaha idag så har jag vart me Elin och Emma och vi har typ bakat :) elr först så gick vi och köpte kakao och sen bbaka vi dubbelsats av kladdkaka :P  efter det så kolla vi på desperate housewives hela dagen :) men det är bra såå ..:)
sen åkte vi hem till Eliin och där så badade vi och gick ut och sprang och sen har vi typ pratat ett bra tag nu och nu ska jag åter gå till dem! :)

städryck :P

Jaha idag vakna jag och satt mej upp och kolla runt i mitt rum och kände att så här stökigt kan det ju inte vara så jag fick ett sädryck och började städa så nu är det fint och iording igen xD det är så kul att städa när det blir så fint efter åt.. städningen kanske inte är det roligaste men det måste ju göras ! så efter jag städat klart så tog jag en dusch och klädde på mej :) ska nämligen vaara me Elin idag :) hon kommer nog hit om en stund och nu har jag "Brudens bäste man" på datan har velat se den as läänge men har aldrig blivit av  men den kollar jag nog på ikväll om inte Elin och Emma vill se den förståss :) 

Igår kväll så satt jag och läste igenom våran gamla loggbok en blå bok men kalender och när man sitter där och läser igenom så väcks gamla minnen upp och det är härligt men ändå sorgligt för jag älskade den tiden! det var så himla bra då men nu så är det lite vingligt men alltså det är det livet går ut på ju. att få känna känslor.. man ska kunna gå igenom en dålig tid i livet utan att få självmordstankar för att efter regn kommer alltid solsken!
Det var bara en tanke :P

You know you love me
XOXO Johanna
En ganska gammal bild men men ddet är jag och Elin :)

god natt

jag orkar verkligen inte skriva så mkt nu men uppdatering imorgon så jag ska vara med elin :)

ha det så jätte bra!!  kramkram
längtar redan tillbaka!!

rösta på glassen :)

http://sverigessnyggasteglass.se/?12059 gå in på den sidan och rösta på glassen :)

god morgon :)

god morgon :)
idag är det då 25 juni och jag ska vara med den lille filuren Sanna idag det ska bli kul :)
vet inte riktigt vad vi hittar på men vi ska vell åka till stan mot eftermiddan en stund :)
ha det bra :)
här är små kultingarna från igår :)
de flesta ligger och sover men dem var så söta när dem låg där i en hög xD

gossipgirl addict

hej jag har precis kommit på att jag är smått beroende av programmet gossipgirl :)
igår så var vi hos viola och kolla på gossipgirl till avsnitt 18 och senast så var det 13 så jag vill bara se ett till avnsitt men det går inte och jag bara känner att jagmåste se!!! jag är beroende... :/

i´m an addict ;)

home know :P

Jaha nu var man hemma då.. jag hade nog viljat sova hos viola en natt till iallafall menmen så blev det inte... skanar henne redan :P vi hade det askul!
och vi har kollat på 3-5 dagars kultingar idag och vet ni hur söta dem var elr!!
när viola skulle bära en så börja den skrika as högt!! haha men den var gullig!!!
kommer bilder...
fortsätt att kommentera det är så himla kul att bara logga in och se att man fått massa kommentare´r det är nice tack så mkt!!


See ya all
XOXO johanna


viola hassinen

efter vi spelat gutiar hero så kolla vi på film och den är en asbra film  som heter "Flight plan" jag rekommenderar den starkt! sen så åkte vi och bada men jag var den enda som bada ;) när vi kom hem så kolla på gossip girl och sen gjorde vi pannkakor och kolla på mer gossip girl <3<3

jag älskar gossip girl! det blir bara bättre och bättre .. I  LOVE IT!!


guitar hero och fina choklad kakaor :P

jaha idag så har vi haft det bra :) vi åt tårta till frukost för att violas lilla syrra fyllde år och efter det så gick vi och klädde på oss och viola tog en dusch efter det så gick vi ut och rensa rabatten som viola och jenfa gjorde förrra året och sen tog vi trädgårdstraktorn och körde med kärre till blomsteraffären och där köpte vi blommor för 150 spänn och jord för 50.
sen puttra vi hem och mötte violas mamma på vägen och det var as kul och köra traktorn :P
sen kkom vi tillbaka och satt blommorna i rabatten och vattnade, sen spelade vi guitar hero och bakade fina choklad kakor det är liksom våran grej när vi är här :) det är så  jäkla gottt!!! och nu så ska jag gå ner till tjejerna de spelar fortfarande så bye bye
kanske ses ;P

i like this pic :P

Mysis Viola

Jaha idag så efter jaghade duschat så kollade jag på TV och åt nudlar med kycklingsmak as gott asså!
rekommenderas starkt. men det måste vara såna man köper på ica i blå förpackning.., dom e godast!
sen så kollade jag mamma och emma på en film som hette "kate and leopold" den var kul och en myspys film :)
sen så cykladre jag och emma via banvallen till Violamys :)
men min kedja krångla så vi fick gå en bit :P
när vi kom dit så satt viola och kolla på 4400 så då kolla vi n stund och sen gick vi upp till hennes rum och kolla på desperate housewives avsnitt 14-15-17 nu så vill jag bara se 18 so bad!!
sen så giick vi ner och bestämde oss för att vi ville spela in en film men det ångra vi oss så vi ville baka istället men det fanns inga ägg.. så då gick vi till grannen kl tjugo över tio men dem sov :/ så det blev inget bakande istället åt vi färsk
macka med mjölk :) det var gott... sen så gick vi upp och räkna violas syskon leksaker och vanda hade typ 73 petshop djur och 31 bratz och 7 tamagotshi(elr hur det stavas) haha det var kul och sen så valde vi vilka som var dem där petshops grejerna haha det var kul xD
sen plocka vi ihop och satte oss vid datan :)
här har ni alla petshop djur :)

:D

Ja nu var jag klar efter allt krångel så är jag äntligen klar :)
ska nog fixa lite till för jag vill fixa en grej men vi får vell se xD
ha en bra dag allihopa!

Godmorgon :)

Hej idag är det en ny dag med nya möjligheter :P
jag ska nog fixa bloggen nu så att den blir fin och bra igen!

Mer uppdatering kommer under dagen :D

nooo

hej jag är helt förstörd!
min design cp:ar sig och jag tror jag måste göra om allt imorrn och jag vill verkligen inte ha det så här så aja jag får vell göra om allt imorrn :(

:/ nu blev jag så trött för dt här så jag ska gå och lägga mej och läsa.. så får jag gå upp imorrn och göra om allt... :'(


play station 2

Just nu spelar jag ps2 alla gamla spel som typ dansmatta och guitar hero 2 och eye toy groove ! det är askul. emma har liksom flyttat upp et till sitt rum så jaah vi spelar ganska mkt! men nu ska jag spela eye toy see ya <3<3
Vi har det svarta men jag vill ha det här!!

min midsommar :P

Jah igår var det då midsommar :) det börja med att vi åkte till farmor och plockablommor längs vägen som vi alltid gör det är liksom en tradition. en mysig en också! efter det så åkte vi till enköping och fira midsommar med evinssons family det är alltid lika kul att träffa dem! vi åt lunch och kolla på TV elr snarare en film och sen så gick vi ut och körde tre kamp det var askul! sen så gjorde vi lite andra grejer också, sen vakna jag imorse och gick upp och åt fukost och sen klädde jag på mej och då gick vi ut och körde kubb det är också kul .. vi sen in och spelade monopol i typ 3 timmar xD det tar as lång tid men jag tycker att det är as kul när man har lust! sen gick vi ut en stund och sen kolla vi klart på filmen vi hade kollat på igår :)

hur var din midsommar?? 

tack!

jag vill tacka för alla fina kommentarer..  :D
och idag är det midsommar och jag har valt att sätta på mej min förra skolavslutningsklänning.
jag tycker den är väldigt somrig och så den är grön och rosa och vit och svart i olika nyanser och massa mönster :)
den är iallafall somrig :)

Glad midsommar allihopa!!

nu åker jag till Enköping och firar midsommar med en glad familj edviinssons :)
ha de bra så syns vi!

new design

Jaha nu när jag hade kollat på lite av andras bloggar kände jag för att byta design själv.

vart den fin? =D


Rubrik

hellow idag vakna jag kl 20 över åtta hos Agnes och då gick jag upp och åt frukost :) det var gott med frukost... sen så spela vi guitar hero hela morgonen. sen bestämde vi oss för att åkte till alsta så Agnes packa sina grejer sen så gick vi till oss och där skulle vi göra pasta sallad men vi hade inga grönsaker så vi gjorde pastan hemma hos oss sen gick vi hem till Agnes och häämta lite grönsaker :)
det vart gott. sen cykla vi till Alsta och jag bada inget.. :O men jag klättra mycket i träd!
sen cykla vi vidare och åkte hem till Ellie och drä va vi ett tag och kolla på film och lite så den var as kul!
sen cykla vi hem och följde Viola till bussen :)
sen var det mat! det vart kyckling tacos mm det är gott!!!

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra ..d et känns som om jag skulle kunna lägga mej och somna efter typ två sekunder xD

You know you love me xoxo //Johanna

sverige kväll!!!

Idag har jag vart me Aggie, Viola och Emma det har vart både kul och mysigt.. vi har bakat typ några chokladkakor som var as goda! sen har vi typ kolla på en barnfilm som hette sharkboy and lavagirl... fasst den hacka så vi stängde av xD
Sen så har vi krånglat me min data och fixa oss inför EM matchen mellan Sverige och Ryssland.. vilka hejar du på??
Jag hejar iallafall på Sverige.. så jag sitter här i en gammal fotbollslandslagets fotbollsskole tröja hehe och blåa puma shorts och målade flaggor på kinderna! det känns kul :P
Jag ska sova hos Aggie också ska bli kul :D
Aggie me svart hår finfin bild!!

Tisdag morgon :)

jaha igår va det myspysigt väder man ville väll helst sitta i en husvagn och spela kort men ingen husvagn har vi så.. heh
Idag så vakna jag vid nio, kvart över kanske.. jaja jag gick och satte mej vid TVn och kolla på "hej hej sommar" har inte kollat på det men det dög väll tycker jag men jag kommer ihåg när jag var liten då fanns det typ en sommar morgon som var as rolig dem var typ i ett stort hus och så hände det massor med saker :P

Jag ska gå och plocka ur diskmaskinen nu.. mamma undra om vi kunde göra det och det är vell klart vi kan :)
sen ska jag väll klä på mej och sen får jag se va denna dag vill att jag ska göra..
bara några månader,sen ser det ut så här igen

south park me xD

detta är jag xD

ösregn och åska!

jah idag har det vart en dag av regn och åska! och aah hagel.. det har vart mysigt men blött! vart me Izze idag det var mysigt och lika kul som vanligt!! vi bakade och kolla på desperate housewives. jag har köpt pengar till mobilen nu så den som vill smsa ..frittfram! men varför kan det int vara soligt och fint det ska ju liksom vara sommar nu!! menmen det här vädret tycker jag är ganska mysigt också fasst bara inte för länge.

hörni brudar vi måste ses i sommar (L)
hagel!!

tufftuff tåget kommer

hellow nu är viola här och hon har bny mobil xD haha elr aah ny men den är ascool!
och morfar och maj-britt har vart här och ätit fika :P gott
det var glass med blåbär! och chokladbollar:P 
dem sitter och snackar om typ killar ;)
nu fick viola ett sms och det låter as illa!

Livet är med mej

hej hej jaha ekencup idag cokså då men jag var inte me för jag är typ pollen allrgiker så jag mådde asa dåligt igår kväll och kunde inte andas i slutet av matcherna igår så jag skippa det och vart maskot istället en riktigt söt maskot :P
Åkte med tommys bil till cupen och satt breve sanna lika kul som vanligt! hon e så go en tjejen.
jaha vi förlora matchen me en boll precis som sverige igår... jaja vi åkte nån rolig grej när man skulle sitta i en stor låda elr vad de va och kolla på en storbilds skärm och så är det som en bergochdalbana som man åker och lådan rör sej o det var as kul värt pengarna lugnt! själv såg man zara larsson ifrån talang hon sjöng kareoke som man fick göra,  hon är så jävla gryym!! och så jävla sööt unge asså. sen bar det hemmåt det var en sköön resa... vi fällde ner ett säte så man satt ganska sköönt måste jag säga. sen så har vi typ vart me sanna för att hon ville inte åka me tommy upp själv till salnecke söötaan! vet inte riktigt va jag ska göra nu ska nog ringa Izze hare bääst! :)


omgjort och klart

hejhej jag har gjort om lite i menyn och lagt till lite nedräkningar och vems namnsdag och så vidare :) jag vart ganska nöjd iallafall. jaha handbollscup idag igen förlorade igen haha men det var kul endå imorgon så är det vinna elr försvinna å då får vi kämpa som fanken asså. jenfa sov hos oss och det var kul. och när vi skulle åka hem så köpte jag världens godaste muffins jag måste ha en sån imorrn också och sen såg jag en asa snygg adidas tröja man kunde köpa den var as snygg typ lila me gul/orange adidas märke på fram och baksidan. fet snygg men koste 300 ... :/
har haft en nice dag idag :D


faan va nice asså! kolla!

så jävla sköön

:/

haha inge bra gick det på ekencup, i försej så körde vi bara en match,... haha jaha jen fa ska sova här inatt ska bli kul aah cup imorgon också see ya.

godmorgon eken!

hejhej idag e de fredag jag tycker själv att det känns som söndag för att i onsdags då jag va på skumpartyt så kändes det som fredag och igår lördag och idag söndag men idag e de igentligen fredag. alltså man ska skriva igentligen såhär: egentligen men man säger ju igentligen så jag skriver det xD jahaidag vakna jag kl.9 typ men jag hade sovit ett då så jag gick upp och kolla på TV det var inge spec på TV så jag kolla på Hejhej sommar. sen så har jag ätit frukost. det är ekencup idag men det är bara 1 match idag :/ för ett lag drog sej ut men det blir nog kul endå. jag skulle ha sovit hos ellie som skulle bli så kul. men den lilla filuren gick och blev sjuk stackarn älskar dej ! men nu ska jenfa sova hos oss istället för hon har inga föräldrar hos sej och inte vi heller och då ville inte vi vara själva så hon kommer hit och sover :D men vi får vell sova hos ellie någon annan dag och krya på dej lilla dU! har samlig kl.13.30 så jag vet inte riktigt vad jag ska göra kanske fixar någon nice header elr nått men bara kanske xD
Jag och Julia :D

NU xD

Hej nu ska jag berätta om gårdagen som var hur kulig som helst!
aah först vakna jag och drog på mej skolavslutningskläderna och sminka mej och lite så sen så gick jag till skolan och alla var så himla fina!! här är lite bilder:
Ellie, Jessica och Tilde fina tjejerna!
 Jennifer och aah Viola där nere xD
 Hanna var så jäklarns snygg!
 Julia sötnöten
Viola, Malin, Liisa och Linnéa där bak som hälsa på :D
 Fannys klänning var outstanding!! fin som fan
Ellie, Jag xD, Sanna och Emma. De var några andra som fota oss samtidigt så vi kolla bort xD
Jag och Elin som var så himla fiiin!!
Grabbjänget coolingar :P
Liisa och Viola.. Linnéa där bak ;)
Hampe ville också va me på bild :)
Här är min finfina mentorsgrupp det är killarna, jag och sanna real nice


Jao och vi fick säga farväl till3 av våra lärare som inte fick gå kvar kommer sakna alla men mest martina! hon kommer man sakna. de andra också förstås
sen så efter allt roligt i klassrummen var det storavslutning i idrottshallen och en konfransier som heter marcus och går/gick i nian moona för alla i skolan xD han e en kul kille asså.
och min brorsa fick bära flaggan kul va?
Jag har själv vart konfrancier när jag gick i femman haha vet inte va jag sa jag gjorde säkert bort mej totalt hah aja.
efter det åkte vi hem till julia vi gjorde inte så mycket sen åkte vi hem till mej och emma där gjorde vi oss i ordning och sen så bar det iväg till skumfest. det var askul men man fick panik i skummet för man kunde inte andas om man var mitt i allt men man dansade asmycket så nu har jag lite ont i fötterna :P haha och nu har Aggie kommit hem har saknat dej!!

Idag:
Idag vakna jag hemma hos jullan och vi åt typ frukost och fixa oss sen så åkte vi hem till oss och beställde pizza och hyrde film och tog me oss datan och la oss i våran båt i ån det var asa mysigt men filmen sög!
sen så har jag haft handbolls träning också.
imorgon är det då handbolls cupp ekencup alltså.
kommer nog att gå bra.



see ya all sometime


förresten.... JAG HAR SOMMAR LOOOOV. happy me :D


snart..

kommer snart ett roligt inlägg om gårdagens skolavslutning håll fortfarande koll!

;)

test igen d¨å xD

ALLA TJEJER MÅSTE GÖRA DETTA!


Vem ringde dig senast? mammas kompis katta fråga efter mamma xD
Vad står det i ditt 22 sms och vem är det ifrån? från någon frågesport jag va me i XD
Kan du gå utan smink? Ja, visst har gjort det många gånger
Vad brukar folk få för intryck av dig?  glad och skrattig tvilling om dem ser mej och emma samtidigt
Har någon slagit dig riktigt hårt? inte slagit jag har bara fått ett slag på tummen så jag fick en spricka :P
Använder du parfym? för det mesta fast inga såna där dyra utan bara lätta och fräsha som luktar gott
Vad kollar du på först hos en kille? först såklart om han är snygg sen personligheten
Vad är klockan? 19.35
Vilken färg har din mobil? silver, grön
Vad tänker du göra nu? kolla på fotbolls EM och vänner xD
Är du social? Jaah då det tycker jag
Känner du att du orkar med en fråga till? ofcourse!
Vad tänker du när du vaknar?  vah är det redan morgon?


"test" xD

Jag tänkte göra ett test som agnes har gjort jag tcker det är lite kuligt

3 oanade talanger:
- skriver snabbt på tangentbordet och vet nästan vart alla knappar sitter ;P
- jag är ganska givmild xD
- jag dömmer oftast inte människor efter hur dem ser ut (elr lite kanske)

5 saker jag gillar med mig själv:
- jag är duktig på att dansa :P
- mina kläder (elr nått )
- jag äter inte för mkt godsaker men ibland unnar jag mej :D
- jag är inte bortskämd
-snygg xD (nerrå men nöjd iallafall)

3 saker jag är stolt över att ha gjort:
- Börjat på dans <3<3
- lyssna på musik
- Flytta till Örsundsbro (samma som maliin men jag älskar våran lilla byhåla)

3 saker jag ska göra innan jag dör:
- har vart i de finaste länderna i världen
-skaffa barn
- dansa inför stor jätte stor publik och hoppa bungyjump

5 saker jag ska göra imorgon:
- aah skolavalutning ..nice :)
- sova i tält hos julia
- längta efter agnes ! det är så tomt utan dej
- gå på skumpartaj xD
- ha det nice bara

3 saker du inte visste om mig:
-jag var allergis mot pälsdjur i 4-5an
- gillar dem flesta människor för vilka dem är
-  Dans är mitt liv (men det visste nog dem flesta) xD

Det var vell allt då
see ya
Nonemin skolavslutningsklänning


músli mm

jag har inte gjort så mkt dem senaste dagarna elr joh ja har badat och imorgon är det skolavslutning! nicenice ska ha en ljusrosa klänneing med typ prickat mönster den är finfin och till det ett par leggings och örhängen fint vah!
nu sitter jag här och äter músli elr asså det fanns inget tyskt y på min data så det fick bli en sån här : ú
det är iallafall gott tycker jag. jag har precis köpt present åt kristina våran lärare det vart bra tycker jag!
men nu ska jag läsa lite andra bloggar så chingeling

god morgon världen!

Hej jag vknade i natt av näästäppa och rinnane näsa mysigt värre xD sen så gick jag och la mej och vakna sen igen kl 8 orkade inte försöka sova så jag gick upp och kolla på tv men där somna jag också men sen vkna jag 20 över nio sen spenderade jag mitt TV tittande på miami ink ett bra program tycker jag.

Ska åka och bada idag me kompisarna och det ska bli nice!

Nonetycker att denna apa ser lite mongad ut menmen

bad, mys

Jaha efter maten cykla jag emma och malin till alsta där erikk oh hannes var och vi badade ett tag sen satt vi oss där uppe och prata och läste lite i tidningen XDhaha sen ås cykla vi hem sen så var jag emma och malin på studsmattan till nu och prata och myste :D najs det var kul dag idag.

alsta imorgon då

stekare

Idag så har jag vart en stekare big time jag och min familj har vart ute med båten hela dagen och jag har badat och vart en riktig stekare, jag har blivit lite brunare iallafall xD och sen så ska jag till alsta :D nice och jag ska äta nu men riktig nice dag idag asså!
 solen har vart framme hela dagen

oh no, my dress

hellow idag e de tordag den sista riktiga skoldagen var idag elr asså i sjuan, jag har vart på min kusin daniels student idag. det var kul, jag hade min skolavslutningsklänning och när vi stog och kollade på när dem körde runt i såna där flak så märkte jag att det var hål i sömmen så mamma ska kolla om hon kan byta på måndag annars får hon sy ihop den xD

annars så ska vi vell ut ed båten imorgon det är ju liksom nationaldagen så vi är lediga, jag tror alla i hela sverige är det menmen.

Nonesee ya all tomorrow
(i hope)


snabbis nu då

hejhej jaglägger in ett snabbt inlägg. idag så var det sista läxan i sjuan känns skönt. och sen så har jag klippt mej det vart inte så stor skillnad jag är så feg när det gäller mitt hår. men sen har jag badat och jag har köpt ny bikini den är finfin xD

 sanna tog bild på mej i bussen jag tycker den vart fin i bakgrunden iallafall. vad tycker du?

tjofiih

hellow idag tisdag och jag har inte vart i skolan idag :D jag har nämligen vart på kamratstödjar dag som var jätt kul. vi spelade minigolf och bowling. jätte kul. men roligast var nog minigolfen xD haha och det var en riktigt mysig dag en efter dagen följde jag med Izze hem och vi badade och bakade världens godaste kladdkaka och kolla på film :D
Myspys dag idag alltså :D

Kladdkaka      Ugn:150 grader    Tid:35 min
2 ägg
3 dl socker
1 och 1/2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
1 och 1/2 dl mjöl
4 msk kakao
100g smör

mumsmums

Jippi :D

Idag e de då måndag skola som vanligt det var kul som vanligt och sen så fick vi veta om vi kom med i cheerdance laget och Jag kom med!!! :D jippi jag är glad men endå lite ledsen för de som inte kom meds skull..
åkte till Alsta efter skolan med kompisarna och bada jätte skönt!

Jag har badat varje dag sen i torsdags.
Sen åkte vi hem elr gic hem till Ellie och åt pannkakor och myste och åkte lite gunga sen hemåt!
har vell inget mer att tillägga fortsätt att kommentera det är kul!!

 shnygging

tufftuff

efter dansuppvisingen som gick bra så fick man choklad då det är härligt att vara leader! haha nu har jag två såna där låder med chokladhjärtan och en halvuppäten daimmarabou choklad :D gottigottgott  aja sen så åkte vi hem jag mixade låten till dansen i skolan --duktig flicka-- och sen så åt jag mumsig god mat.
färsk potatis med fläskfile och jordnötssås ingen kan slå det!

Sen vart det myspys ut till sjön och vi bada och det var hur skönt som helst jag har badaat varje dag sen i torsdags nu :D så jävla sköönt! vill bada imorgon med sen så åkte vi hem och då låg jag i fram uppe på båten och hade det skönt sen så kom jaghem nu ch jag chattar me Jenfa och Malin sötnosar älskar er! några månader kvar sen är det vinter xD

imrgon får vi veta!!

Jaha lille malin utmanade mej xD

5 saker på min "Att göra" lista imorgon :
1. Gå till skolan
2. Uppdatera bloggen
3. Sola
4. ha de nice
5.kanske bada ?

5 dåliga egenskaper :
1. Jag tycker att allt är orättvist i brännboll
2. Jag kan vara lite jobbig ibland
3. Jag har ingen snygg bikini xD
4. Jag tycker inte om hur jag var är jag var liten jag skäms nästan.
5. Kan inte sjunga = )

5 bra egenskaper :
1. Är duktig på att dansa (tror jag) 
2. Gillar de flesta musikstilar
3. Jag är ingen badkruka
4. litar på nästan alla jag känner
5. är ofta glad

5 sanningar :
1. Jag gillar inte när folk jämför mej med emma
2. Jag vill ha en ny digitslkamera
3. Jag tycker att jag suger på handboll

5 platser där jag har bott :
1. Homsta
2. Torsvägen 8. där jag bor nu :)

5 personer jag utmanar :
1. Agnes
2..Sanna
3. Jennfier
4. Izze

fredag, lördag, söndag

Hehej
Jag har inte vart så mkt för uppdatering på sistone så nu tänkte jag skriva lite om vad jag har tillbringat min helg till.

Fredag:
Idag så gick jag i skolan och på sista lektionen så hade viu brännboll och det  var fett kul efter brännbollen så sprang vi i vattenspridaren och det var askul! sen så när man var dyngsur så skulle jag gå hem och jag skulle vara me Izze boch Alice och emma det var kul vi skulle nämligen åka till Alsta och bada och innan vi gjorde det så satt vi och åt mellis och aah här har ni alice:
Hon gillar ost
 som sagt hon gillar ost xD

 Izze gillar inte att vara med på bild men
                                                                                                                                                      smör gillar hon xD

Sen så åkte vi till Alsta med Sanna och vi badade och hade en riktigt mysig eftermiddag och sen så skulle vi cykla hem och då så fick vi inte vara me dem längre för att vi skulle hålla på me båten och jag slipade och olja en badbrygga xD

Före:   Efter:   duktigt vah!?

Lördag:
Idag så vakna jag hyfsat och kolla på TV och åt frukost sen så bar det iväg till märsta där jag och malin och emma skulle på upplandsträning och det var jätte kul tyckte jag et hållde på i två timmar. det var inte så där jätte jobbigt det var mer varmt så man blev jätte svettig jag kände mej värsta äcklig  och på vägen hem så stannade vi vid donken och åt lunch det var gott. På vägen hem lyssnade vi på typ 70-och 80-tals låtar det var värsta kul. vi kom sen hem och packade till alsta och sen cyklade vi till Alsta då och det var as skönt i vattnet och sen kom Viola och vi var där hela agen sen så cyklade vi hem och jag och emma packade för att vi skulle nämligen sova hos Malin :D sen så gick vi hem till malin en s´tund sen följde vi viola till bussen och sen gick vi och köpte pizza :P och gick hem till malin igen sen så åt vi pizzan dådå det var gott. sen körde vi singstar hela kvällen det var kul! sen så gick vi upp i hennes rum och bädda och lyssna på lite skön musik :D sen somna vi.

Söndag:
Idag vakna jag och Emma och Malin hade gått ut på balkongen så jag gick ut me mitt täcke som ett troll och jag var trött så när jag kom ut så sa dem: hej morgon trollet xD aja sen så gick vi ut till studsmattan med täckena óch kuddarna et var fett mysigt asså men aah vi slängde ner kuddarna på marken haha menmen sen åt vi frukost och gick ut lite till sen så packa vi våra grejer och gick hem. och nu så ska jag fixa lite till dansuppvisningen som vi ska ha idag då :D det ska bli kulkul :D


Haha jag lyssnar på Ashlee Simpson just nu e de någon som kommer ihåg när jag hae henne som idol elr "idol" haha hon är rätt bra endå.

  Jag ...

RSS 2.0