godnatt sov gott

godnatt sov gott jag  har inte uppdaterat på en dag nu och jag måste bara säga att det var världens mysigaste dag igår! och idag också jag gillar allt nu jag är så glad och lycklig :D jag älskar sommarn den ger ett intryck av gladhet så man själv blir glad. ser ut som ett troll i håret just nu xD och jag har iallafall haft handbollsträning idag och jag har vart me sanna och efter det så badade jag i ån med Sanna, Ellie, Emma, Jennifer, Malin och Lovisa det var kul :D

orkar inte skriva mer kramkram

borttappad mobil xD

Haha aja nu undrar ni säkert varför det heter borttappad mobil men det ska ni få veta snart... och dagen var som vanligt skolan då jag hade No-prov och det kändes jätte bra jag svarade på alla frågor och aah alla kändes goodie!
Efter skolan så åkte jag, Viola och Malin in till Uppsala vi skulle nämligen shoppa.... vi steg av bussen och gick mot stan när malin sa : Ah vart e min mobil. vi leta överallt men hittade den inte så vi sprang mot uppsala centralstation och på vägen märkte vi att salongen där elin och jossan skulle klippa sej var där och dem hade åkt med oss på bussen och vi frågade dom om dom hade den men icke-sa-nicke (ordsråk) och vi sprang vidare och malin hade ju panik för mobilen betyder ju mkt eller hur!? sen kom vi till stationen och började leta efter bussar och till sist fick vi hjälp av en busschaufför elr hur det stavas och han sa att vi skulle springa fort som fan till ett ställe där man parkerar bussarna innan dem ska till nästa ställe så vi Gick/Sprang dit och hittade ingen buss så vi gick och fråga och till sist fick vi veta att den buss vi hade åkt med skulle till österbybruk  och precis då såg vi den åka förbi och bortot så vi sprang och skrek tack för hjälpen till dem som hjälpte oss och sen var det bara att kuta till sist när bussen sakta in och stannade för att hämta upp personer så fick vi tillbaka mobilen och nu kan vi sova gott inatt.

Sen gick vi på stan jag köpte inte så mkt men jag hitta en bikini jag ska köpa sen :D
Sen tog vi bussen hem och direkt när jag kom hem tog jag och mamma en sväng upp till elljusspåret och sprang 1 och ett halvt varv xD det var skönt, jag ska fortsätta att springa!!

Nu så är det kväller och jag ska mixa klart låten till dansen och träna spanska hejdåhejdå 

Fun and games

Hejhej hejhej hejhej hade bara lust att börja inlägget med tre hejhej nu vart det 4. Idag så var det måndag skola då och jag har vart nervös hela dagen om cheerdance, jag är så himla rädd för att Izze och Emma kommer e och inte jag :/ men man får vell fortsätta att hoppas då. Idag så var det då skola som sagt. vaknade runt 7 och gick upp klädde på mej dagens outfit blev mjukisbyxor en t-shirt och ljusgul tjocktröja sköönt och sen så sminka jag mej och skulle gå och äta frukost det vart äggmacka med citronjuice. Skolan börjar kl 8.25 och idag började dagen med mentorstid och det var pratigt som vanligt då men men det är inte hela världen xD sen efter det så hade vi spansk lektion men i början av lektionen så var det någon barnmorska och en kurator som kom från ungdomsmottagningen som berätta om vad dom gör och massa grejs men det var inte så långt så det vart spanska endå. det var vell kul vi gjorde uppgifter i övningsboken och översatt en text det var helt OK! sen efter det så hade vi engelska och vi skulle bli klara med grupp arbetet vilket vi blev och jag hade fortfarande cheerdansen i huvudet så jag gick runt och dansade cheerdansen jag men jag är som jag är xD efter engelskan så var det No och då jobbade vi med biologiboken "minns du?" aja det var vell OK faktiskt. sen så vart det Lunch och vi åt Potatis och köttbullar det var gott. sen så gick vi till macken där Liisa köpte sofis mode och vi satt oss i solen och läste lite riktigt mysigt var det! sen kom vi tillbaka och jag skulle ha bild och vi skulle typ rita en människa i en enda fär men i olika toner aja det var kul iallafall :) sen så vart det svenska som också var kul vi skulle välja mellan 5 olika skrivuppgifter och jag skriver om vad en tonåring är och jag ska föreställa mej att jag förklarar för en utomjording som inte vet vad det är det gick bra men jag är inte klar än. kom hem vid 10 i 3 och satte mej och läste lite No och kollade om dom hade lagt ut vilka som kom in i cheerdance laget men det hade dem inte. så jag gjorde inte så mkt mer sen så kom mamma hem och skulle börja med mat och gissa vilken mat hon bestämde sig för att göra jo köttbullar och potatis xD hah men det var gott. och nu ska jag träna No.

See ya all!
 

fortsätt att kommentera och läs min blogg

cheerdance :)

Jaha då har jag kommit hem ifrån Uppsala där jag har dansat cheerdance för er som inte vet var det är så är det som cheerleading utan alla släng och så men det är iallafall askul! Jag vet inte riktigt hur det gick men jag hade nr 8 och det är mammas turnummer så jag antar att det betyder vell något! fast det fanns ganska många tjejer som var jätte duktiga. men jag kan bara vänta och se vad som händer aah jag är fortfarande nervös!

Kollar på greys anatomy och snart så ska jag duscha och träna på No :D

Jag och Izze i vintras jag ser helt galen ut! xD

Jahoa

Hej idag e de söndag jag har haft lite problem med att logga in så jag har inte uppdaterat alls :/ trååkigt
Men jag har iallfall vart på Bondlanet från fredag till lördag det var askul tyckte jag alltså lanet skulle vara från fredag till söndag men jag och emma åkte hem igår för att vi skulle på audition idag :D jag är så nervös säger jag bara.
Lanet dåh min dator användes som filmdator för att alla kolla på film på den och danne snodde min data plats så det var lika bra och sen så snodde danne min närverkskabel så han får ta me den till på måndag då xD
Jaha sen så kom jag vell hem igår runt tolv elr ett och då så bråkade jag och emma om vem som skulle duscha först och då skulle hon göra det så jag gick och kolla på TV sen så efter en stund så kollade jag om hon var klar och då så hade hon gått och lagt sej istället för och duscha och då duschade jag istället.. sen efter det så la jag mej i min säng och tittade på förtrollad men jag somna till den och sen sov jag ett bra tag för jag vakna vid 6 haha :D jag var trött efter lanet.
Sen så var det mat det vart tacos :D mm det var ett bra tag sen så det var superduper gott. Efter det så var det euro vision contest jag tittade på det tills alla låtar hade vart sen gick jag och la mej så jag missa Björn Gustafsson :( aja jag ska kolla på youtube om det ligger ute :D sen så vakna jag runt 4 på morgonen och jag visste inte var klockan var så jag skulle ta kudden och lägga mej och titta på TV men sen kolla jag på klockan och då gick jag såklart och la mehj :D sen vkna jag runt halv 9 och det är ju morsdag idag så jag fixade med det och sen så gick vi till mamma och gedde henne grejerna och krama om henne och så sen så gick jag och prata med julia och sen så åt jag frukost sen klädde jag på mej och sminka mej. efter det så dammsög jag en del av övervåningen och nu så ville jag uppdatera min blogg så det är vell det jag gör antar jag .... :P

shiit nu är dte bara 17 dagar kvar till skolavslutningen!! längtaar.
sen så har jag två prov kvar No och Matte konstigt att det just är lasses ämnen....
han är alltid sist med prov så man måsta träna ut i det sista .suck. aja det funkar vell jag ska plugga idag och imorgon på No sen är det prov på tisdag :D elr nått jag vill bara ha det överstökat så.


Idag så ska jag på cheerdance audition hoppas att det går bra!! jag vill verklgen komma me det är så himla kul och dansa det säger jag bara!  aja lite nervös är jag menmen hoppas att det går braa.

 cheerdance märket ifrån uppsalaDC

Slappdaaag

hellow idag så vart det en slappdag för mej, sköönt var det säger jag baara! jag kom hem ifrån skolan och bestämde mej för att läsa No men jag hamnade framför TVn som står för tillfället uppe i vardagsrummet för att när jag kom hem så gick jag ner och bah whata fck!? för att hela golvet på nedervåningen var borta för vi hat haft läcka men jag trodde dem bara skulle ta bort hälften men tydligen inte... :D haha det luktade konstigt men men så kan det  va jag satt mej och titta på sjunde himlen som e lite mysigt att kolla på ibland xD haha sen så somna jag till och vaknade av att mamma kom hem. det var sköönt att vila menmen dags att vakna så man kan sova ikväll också! hah sen så öppnade mamma dörren och jag började frysa. sen skulle jag hitta mina mjukisbyxor men jag hitta dem inte då vart jag lite irreterad men jag hittade dom sen och jag satte mej vid datan och mixade lite till låten som vi ska ha på elevensval men sen så kom jag inte på vad vi kunde ha för låt sen så jag orkaed inte mer men det var bra xD sen så var det "so you think you can dance" och det är juh ett måste så jag fick släppa allt och sätta mej och titta på det :D sen så satt jag mej vid datan framför TVn och nu ska jag titta på "sanningens ögonblick"
och läsa spanska :D

see you later alligator

godmorgon, goddag, godeftermiddag, godkväll

Hejhej :D
Idag e de då onsdag jag har haft lite roliga saker för mej idag :D
Vaknade och gick upp åt frukost, klädde på mej och sminka mej sen så cykla jag till skolan och alla hadde cyklar för att vi hade en cykeldag idag, vi börjae cykla kl 9.00 och vi cyklade mot alsta och fortsatte sen mot erik O s hus :) det var jobbigt men askul! att cykla var roligt tyckte jag. sen så kom vi till pukberget vi gick på någon typ stig dit och på vägen var ett jakttorn som det stog "beträd på egen risk" men jag Jenfa och Malin gick upp dit men jag vågade inte ända upp för Jenfa som redan var upe bah: - jag vill ner det vinglar! och då vart jag rädd så jag ville inte någe mer xD sen så fortstte vi våran tur till pukberget å gick jag me Malin och Jacob o några fler det var kul vi mötte på en spenatsoppa på vägen ;) sen kom vi fram och det var askul det var typ stora stenar alltså as stora som hade lagt sej på varann och inuti fanns det typ "rum" och gångar asmysigt var det !! jag tyckte att det var askul iallafall sen så gick vi tillbaka till parkeringen där våra cyklar stod. sen åkte vi hem, hemvägen var enlare än ditvägen tyckte jag och det var också kul tyckte jag xD haha sen så kom vi tallbaka till skolan och då så cykla jag och Emma hem och hämta skivan och nyklar för att vi skulle nämligen ha dans med småtjejerna (vi lär ut dans :D) När vi kom dit så var Izze där och några utav tjejerna och vi dansa som vanligt men dem e så otroligt snackiga men de är vell i en sån där period xD aja sen kom jag hem och jag och Izze kolla på TV sen så skulle hon hem och jag fortstte kolla på TV men jag slumra till dåh jag var as trött.

Vaknade av att mamma skrek: - Det är maaat!!
Och ja gick upp och åt pasta med korvstroganoff de var gottgott.
Sen satt jag mej vid datan :)

Kram <3<3

TV

Jag kollar på gossip girl just nu och det är ju paus men endå det är ett bra program tycker jag och de har så himla fina kläder allihopa!! Helt morderna och allt skitsnyggt! Men sen så är det desperate housewives som är ett av mina favorit program älskar verkligen det!

Imorgon så ska vi ut och cykla med hälften av beta.
Vi ska cykla till Pukberget typ xD alla börjar asgarva när man säger det :D
Lite barnsligt kanske men det är vell typiskt beta sååh.
På söndag ska jag på cheerdance audition hoppas jag kommer med det är en så himla kul dansstil att dansa!!

image9
image10

Snart dags för skolavslutning :D

Jaha idag Tisdag vaknade imorse då åt frukost o aah sen så kom jag till skolan och när vi skulle gå in så gick jag ner me några andra till jumpasalen för att det skulle vara pingisturnering jag och Jenfa var i par vi tränade lite mot Hannes och Erik A det var kul xD

Matcherna var mindre kul ska ja säga dej, vi förlora alla men jag såg det från den ljusa sidan ... det är bara pingis
Sen så fick jag skynda mej upp till elljusspåret skulle nämligen ha utepedagogik idag jag hamna med en bra grupp måste jag säga :D först så körde vi någon uppvärmning sen så delade han in oss i grupper och sen gick vi runt och visade oss de olika stationerna. sen var det bara att börja vårat lag fick heta aporna
image4


Vi klarade alla banor och gjorde alla också :D
Sen vart det lunch och det var pasta med skinksås helt OK faktiskt precis som igår :D
Efter lunchen så hade jag So lektion vi gjorde nått om bergarter.
iallafall så efter skolan åkte jag till stan och köpte en klänning till skolavslutningen, jag hittade ingen först men sen så hitta jag en rosa på holmlunds här är bilder:
            
´Fin va?
ajaj jag tycker en var fin iallafall :D

Hejhej

Idag e de min första dag på den här bloggen är det inte finfint!!
Idag så började min dag med att jag satt mej upp och kollade mej i spegeln och såg en stor rosa grej ihuvidet på mej själv och tänkt "whata fck!?" men sen kom jag på att jag hade vaknat några timmar innan och ville sova och satt på mej min rosa och fluffiga ögonlapp elr vad man kallar det xD haha aja tog av mej den och kollade mitt hår vart arg över hur det såg ut och gik och duscha håret (problemet löst) sen så satt jag mej och åt varm macka med pizzakrydda och curry :P mums filibabba. Sen så gick jag och klädde på mej dagens outfit blev då svarta mjukisbyxor, svart linne och en lila sjal och en svart guldig tjocktröja :D mycket svart idag menmen skönt var det iallafall. tog på mej lite mascara för att om man heter Johanna Carlsson så måste man ha det har otroligt korta ögonfransar!! Sen så föna jag håret och lät min kära mamma locka håret på mej och då sa min tvillingsyrra:
- Jag orkar inte vänta.. Mamma sa: - Du får gå om du vill ! Jag tänkte: Då kommer folk fatta att jag gjorde det här med håret idag men det fick gå för den här gången dåh! Sen så läste jag igenom Noläxan och gick till skolan första meningen jag fick var av Fanny som sa : -Vah fin du är i håret!! och då tänkte jag : Det var värt det xD
Sen började lektionerna och Sanna fick någe ryck och tog kort på allt och alla!!  Hon tog några kort på Mej, Tilde, Emma och Hon dådå sen så efter mentortid hade jag spanska det börja med att Martina berätta om någe Rolig grej hon hade vart på men nånting hände aja blabla sen så va det tydligen ett skämt hon hade bara sagt allt det där för att vi skulle bli nyfikna och då skulle vi göra en uppgift i stället var faktiskt ganska kul jag hamna med Sanna :D:D vi är ett bra team alltså. Efter spanskan så skulle vi ha Engelska men det vart No istället och jag tänkte shiit asså jag kan ju inget jag som tänkte träna rasten innan No:n men det gick bra endå men jag glömde bort de två sista :( menmen så kan det va jag brukar vara bra i skolan så.. men det var kul me No faktiskt sen efter No:n så vart det då Engelska istället för No och vi hade grupp arbete Jag jobbar då med Mimmi och Linnéa vi jobbar om Skottland ganska kul faktiskt vi ska spela upp en teater då Mimmi kommer va lärare och heta : Mrs Big glasses xD
Skitsamma jag vart lite rastlös när de hade tagit datorere så jag la mej ner på golvet och gjorde ingenting men är fick jag bara ligga i 1 min kanske för sen så lämna Sanna, Tilde och Annika datorn så jag fick ta den :D Då vart jag inte så rastlös men Kalle gjorde nått me datorn tror jag aja vi sluta så småning om och å vart det  Lunch. Pyttipanna :( men jag åt någe kött me klyftpotatis helt OK faktiskt :) Efter lunchen så gick jag till ICA för att leta efter Elin och Jennifer de hade nämligen ätit före mej så jag hitta dem till slut och de hade glass så jag fick smaka lite av Elin för Jenfas var slut :D aja efter Lunchen så hade vi bild men bildläraren kom aldrig så vi gick tillbaka till beta(vårat arbetlag om ni undra) och jag läste min bok som heter "ser mitt huvud tjockt ut i den här" den är bra tycker jag man sitter och små skrattar lite åt den xD. Hade musik sen och vi fick göra någe grejs att man skulle göra musik med kroppen och det gick vell bra... sen sluta vi och jag gick till baka och hämta mina grejer och skulle gå och leta efter Emma och Izze men dem hitta jag inte så gick jag ut och där gick dem som hade gått före aja det gjorde inte så mkt för jag hann i fatt. När vi kom hem bakade Emma bröd medans vi mixa låten. Sen ar det middag, eftersom Mamma och Pappa var i stockholm och kollade på Herik schyffert så åt vi rester ifrån igår men det gjorde inget alls det var så gott så!! Sen så skulle vi bränna ner låten på skiva men vi hitta ingen tom så vi cykla ner till ICA och köpte en skiva för 13 kr vi vart glada för att det funka och sen så lyssna vi och då hade vi missa slutet så vi fick cykla ner och köpa en till "suck" haha men det vart bra till slut. Sen har vi hoppat studsmatta och kollat på 2 and a half men. skitkul! Nu ska jag ändra designen see ya!

image1freaky picture on Julia
<3<3<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0